Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat. O porție conține 398 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, migdale, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, Budincă de pâine cu sos de whisky caramel sărat, și Budincă de pâine cu ciocolată de dovleac cu sos de Caramel sărat # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini; pâine prăjită, aruncând la jumătate, până laîncepând să se rumenească, 12-15 minute.
Transferați migdalele răcite într-un alimentprocesor.
Adăugați unt, extract de migdale, dacă folosiți și sare și procesați până când amestecul este textura uleiului de arahide măcinat grosier. Pune deoparte.
Bateți zahărul, smântâna de tartar și 3 linguri de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere peste mediu-marecăldură, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul incepepentru a carameliza în pete. Folosind un patula rezistent la căldură, amestecați amestecul pentru a asigura chiarcaramelizarea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul are culoarea mierii, 10-12minute. Reduceți căldura la mediu-mic șiContinuați să gătiți, amestecând ocazional, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți caramelul de pe foc; cu grijăse amestecă în unt (amestecul va bubblevigoros), apoi smântână și sare.
Lasa sa se raceascaușor în tigaie, apoi se toarnă într-un mic bowl.DO înainte: se poate face sos de Caramel2 săptămâni înainte.
Se lasă să se răcească complet,se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.
Combinați jumătate și jumătate și smântână într-o cratiță medie.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole. Aduceți la foc mic peste mediu-marecăldură; scoateți din căldură.
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul și sareaîntr-un castron mediu pentru a amesteca. Treptatamestecați amestecul de smântână fierbinte în amestec de ouă.Acoperiți crema cu folie de plastic și lăsați-o timp de 30 de minute pentru ca aromele să se contopească.Se strecoară crema într-un castron mare; aruncațifasole de vanilie.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie pentru tort cu unt; pus deoparte. Folosind tăietor de biscuiți, decupațicercuri din fiecare felie de pâine, rezervărizgârieturi. Aranjați resturile de pâine în tigaie într-un strat uniform și apăsați ușor pentru a compacta.
Întindeți fiecare rundă de pâine cu unt de migdale (vă va rămâne puțin; economisiți laîntinde pe pâine prăjită la micul dejun).
Așezați toată pâinea, dar1, cu unt rotund de migdale, cu fața în jos în tigaie (deasupra resturilor), suprapunându-se ușor pentru a crea un cerc de șindrilă.
Așezați lastround-ul în centru (pâinea va veni cu 3/4"-1" deasupra marginii tigaiei).
Se toarnă cremă uniform peste pâine.
Stropeștecu migdale și zahăr brut.
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a comehalfway până părțile laterale ale tigaie tort. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie, încentrați ușor în centru, dacă este necesar, pentru a evita atingerea pâinii.
Coaceți budinca până la vârf nu mai jigglesdar centrul nu este destul de setat, 25-30 de minute.
Scoateți folia din tigaie și creșteți temperatura cuptorului până la 375 F.
Coaceți budinca până când coaja este așezată în centru, iar partea superioară este maro auriu și crocantă, cu aproximativ 25 de minute mai lungă.
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.
Letcool ușor. Praf de praf cu pulberezahăr. Feliați în pene.
Așezați pe farfurii,stropiți sosul de caramel deasupra și deasupra cu o păpușă de CR aproxume fra.