Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat

Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat. O porție conține 398 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, migdale, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, Budincă de pâine cu sos de whisky caramel sărat, și Budincă de pâine cu ciocolată de dovleac cu sos de Caramel sărat # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini; pâine prăjită, aruncând la jumătate, până laîncepând să se rumenească, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați migdalele răcite într-un alimentprocesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Adăugați unt, extract de migdale, dacă folosiți și sare și procesați până când amestecul este textura uleiului de arahide măcinat grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
ArahideArahide
SareSare
1
Bateți zahărul, smântâna de tartar și 3 linguri de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere peste mediu-marecăldură, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul incepepentru a carameliza în pete. Folosind un patula rezistent la căldură, amestecați amestecul pentru a asigura chiarcaramelizarea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul are culoarea mierii, 10-12minute. Reduceți căldura la mediu-mic șiContinuați să gătiți, amestecând ocazional, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Scoateți caramelul de pe foc; cu grijăse amestecă în unt (amestecul va bubblevigoros), apoi smântână și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
CremăCremă
SareSare
3
Lasa sa se raceascaușor în tigaie, apoi se toarnă într-un mic bowl.DO înainte: se poate face sos de Caramel2 săptămâni înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se lasă să se răcească complet,se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Combinați jumătate și jumătate și smântână într-o cratiță medie.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole. Aduceți la foc mic peste mediu-marecăldură; scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul și sareaîntr-un castron mediu pentru a amesteca. Treptatamestecați amestecul de smântână fierbinte în amestec de ouă.Acoperiți crema cu folie de plastic și lăsați-o timp de 30 de minute pentru ca aromele să se contopească.Se strecoară crema într-un castron mare; aruncațifasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie pentru tort cu unt; pus deoparte. Folosind tăietor de biscuiți, decupațicercuri din fiecare felie de pâine, rezervărizgârieturi. Aranjați resturile de pâine în tigaie într-un strat uniform și apăsați ușor pentru a compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
4
Întindeți fiecare rundă de pâine cu unt de migdale (vă va rămâne puțin; economisiți laîntinde pe pâine prăjită la micul dejun).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Așezați toată pâinea, dar1, cu unt rotund de migdale, cu fața în jos în tigaie (deasupra resturilor), suprapunându-se ușor pentru a crea un cerc de șindrilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
PâinePâine
6
Așezați lastround-ul în centru (pâinea va veni cu 3/4"-1" deasupra marginii tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă cremă uniform peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
8
Stropeștecu migdale și zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
MigdaleMigdale
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
10
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a comehalfway până părțile laterale ale tigaie tort. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie, încentrați ușor în centru, dacă este necesar, pentru a evita atingerea pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți budinca până la vârf nu mai jigglesdar centrul nu este destul de setat, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți folia din tigaie și creșteți temperatura cuptorului până la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Coaceți budinca până când coaja este așezată în centru, iar partea superioară este maro auriu și crocantă, cu aproximativ 25 de minute mai lungă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
15
Letcool ușor. Praf de praf cu pulberezahăr. Feliați în pene.
16
Așezați pe farfurii,stropiți sosul de caramel deasupra și deasupra cu o păpușă de CR aproxume fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista