Budincă De Pâine Cu Croissant Cu Cireșe De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu Croissant cu cireșe de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu Croissant și ciocolată, Budinca De Pâine Cu Croissant De Ciocolată, și Budincă de pâine cu Croissant și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mare, bateți 4 ouă întregi, 1 gălbenuș de ou și 3/4 cană de zahăr cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Bateți în lapte, frișcă și vanilie până se omogenizează bine. Se amestecă 7 căni din bucățile de croissante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară cu chipsuri de ciocolată. Apăsați ușor restul de 3 căni bucăți de croissant deasupra amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
5
Ungeți partea superioară a bucăților de croissant cu unt; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
6
Se presară cu cireșe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
7
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis (Centrul Se va jiggle ușor). Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă cireșele congelate. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
10
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. Păstrați budinca de pâine și sosul acoperite la frigider.