Budincă de găluște cu caramel
Budinca de găluște cu caramel durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,41 USD per porție. O porție conține 866 de calorii , 11 g de proteine și 25 g de grăsimi . Funcționează bine ca desert prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanilie, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce este destul de rău. Budincă de pâine cu caramel cu sos cremos de caramel , budincă de pâine cu caramel fără ou, budincă de pâine fără coacere la abur șisos de găluște: Cum se prepară sos de găluște sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, la foc mediu, aduceți apă și 1/2 cană de zahăr brun la fiert.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia până se topește untul.
Se toarnă într-un 1-qt uns. vas de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, nucșoara, sarea și laptele până se omogenizează. Se amestecă zahărul brun rămas. Încorporați stafidele și nucile. Puneți cu linguri peste sos.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30 de minute sau până când devine bule și auriu. Se pune în vase.
Se serveste cu inghetata.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.