Budincă Clasică De Pâine

Budincă Clasică De Pâine
Budinca clasică de pâine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 317 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, jumătate și jumătate, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budinca clasică de vară, și Budinca Clasică De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Tăiați crustele de pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 3/4 inch. Aranjați 8 până la 10 felii în diagonală într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt, suprapusă pentru a se potrivi. Dacă este necesar, aplecați feliile, astfel încât să nu se extindă deasupra părților tigaiei. Dacă pâinea este prea largă, tăiați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul, vanilia și nucșoara până se omogenizează bine. Se toarnă încet lichid peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să stea până când pâinea se simte moale peste tot și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 30 până la 40 de minute; ocazional răsturnați tigaia și lingurați lichidul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crema nu mai curge în centru când tigaia este înclinată ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Dacă budinca este palidă, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când este aurie și crustă, 3 până la 4 minute.
7
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista