Budincă Clasică De Pâine
Budinca clasică de pâine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 317 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, jumătate și jumătate, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budinca clasică de vară, și Budinca Clasică De Vanilie.
Instrucțiuni
Tăiați crustele de pe pâine.
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 3/4 inch. Aranjați 8 până la 10 felii în diagonală într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt, suprapusă pentru a se potrivi. Dacă este necesar, aplecați feliile, astfel încât să nu se extindă deasupra părților tigaiei. Dacă pâinea este prea largă, tăiați-o.
Într-un castron, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul, vanilia și nucșoara până se omogenizează bine. Se toarnă încet lichid peste pâine.
Lăsați să stea până când pâinea se simte moale peste tot și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 30 până la 40 de minute; ocazional răsturnați tigaia și lingurați lichidul deasupra.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crema nu mai curge în centru când tigaia este înclinată ușor, aproximativ 30 de minute.
Dacă budinca este palidă, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când este aurie și crustă, 3 până la 4 minute.
Se servește cald sau rece.