Budinci de porumb-Pancetta în coșuri de coajă de porumb
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, roșii, mămăligă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Porumb în coajă pe Știulet, și Corn Coji Aburit Snapper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o cutie de briose cu 12 căni plus 6 căni dintr-o cutie suplimentară.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Tăiați vârfurile cu frunze ale cojilor din fiecare Spicul de porumb și feliați prin fundul știuletului pentru a îndepărta mai ușor cojile. Aruncând cojile exterioare mai dure, tăiați orice parte curbată suplimentară a cojilor interioare mai fragede și rupeți cojile în jumătate pe lungime până când aveți 36 de benzi aproximativ lățimea cutiilor de briose. Blanch în apă până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se lasă să se răcească.
4
Ținând știuleții în poziție verticală pe o tăietură, tăiați sâmburii de pe știuleți, apoi măsurați 1 cană; rezervați orice miez suplimentar pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Așezați smântâna și laptele într-o cratiță mică și folosiți spatele unui cuțit pentru a răzui orice porumb și sucuri rămase din știuleți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Tigaie
6
Așezați știuleții în tigaie (rupeți-i în jumătate pentru a se potrivi), aduceți la foc mic și fierbeți ușor timp de 15 minute. Se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați pancetta într-o tigaie mică de saut la foc mediu și rumeniți până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie (economisiți grăsimea rămasă pentru a înlocui o parte din unt, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Înainte de a amesteca aluatul, apăsați o fâșie de coajă de porumb într-o formă de brioșă și acoperiți cu o fâșie mai subțire pentru a face un model încrucișat cu capetele lipite. Repetați pentru a folosi cojile rămase (dacă cojile ies din loc, pur și simplu trageți-le din nou) până când ați căptușit 18 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
10
Scoateți știuleții din amestecul de smântână răcit și puneți amestecul într-un castron mare cu ouăle, untul, făina, mămăliga, zahărul, praful de copt, sarea, piperul și cayenne. Îndoiți 1 cană de boabe de porumb, roșii și jumătate din pancetta, apoi turnați în coșurile pregătite. Se acoperă cu pancetta rămasă și se coace până se întărește, aproximativ 20 de minute. Folosiți o spatulă îngustă din silicon sau un cuțit de cină pentru a scoate budincile din tigaie și serviți imediat sau ușor calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Boabe De Porumb
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tomate
Piper Cayenne Măcinat
Mamaliga
Unt
Piper
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Cuptor
Cuțit
Bol
Tigaie
11
Retipărit cu permisiunea de la root to Stalk Cooking de Tara Duggan, 2013 zece viteză PressTARA Duggan este un scriitor de personal pentru San Francisco Chronicle ' s Food & Wine secțiune și autorul a trei cărți de bucate anterioare, inclusiv ambarcațiunile de sticlă albastră de cafea și bucătarul de lucru. Absolventă a Academiei culinare din California, este beneficiara unui premiu pentru Jurnalism al Fundației James Beard. Scrierile ei au apărut în New York Times, Denver Post, Chicago Tribune și Toronto Star. Tara, soțul ei și cele două fiice ale lor locuiesc în San Francisco și se bucură să petreacă timp la ferma off-the-grid a familiei sale din nordul Californiei, unde își primește ideile despre ce să facă cu tot felul de resturi de bucătărie.