Budinci Cu Fructe Roșii

Budinci Cu Fructe Roșii
Această rețetă servește 12. O porție conține 225 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de lingonberry îmbuteliat, acompaniament: frișcă ușor bătută, suc de rodie îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinci de ceașcă de ceai din fructul pasiunii, Ricottan și budinci de fructe confiate, și Budinci Sloe Gin & fruit sponge cu cremă.

Instrucțiuni

1
Zmeura Pur & ampcroume cu sucurile lor într-un robot de bucătărie, apoi forțați o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
2
Presărați gelatina peste sucul de rodie într-o cratiță medie și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva gelatina. Se amestecă sosul de lingonberry și zahărul. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat si sosul s-a topit. Se amestecă în Berry pur corkule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
AfineAfine
GelatinăGelatină
Fructe De PadureFructe De Padure
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se răcește rapid într-o baie de gheață, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se îngroape, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
4
Se toarnă în vase sau pahare și se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore.
1
Budincile pot fi răcite până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista