Budinca De Tapioca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de Tapioca. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, zahăr granulat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă Crudă "Tapioca" , Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de lapte și perlele de tapioca într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina.
Lăsați perlele să se înmoaie descoperite la temperatura camerei timp de 1 oră.
Adăugați restul de 2 căni de lapte, zahăr, gălbenușuri de ou, semințe de vanilie și sare și amestecați pentru a combina.
Așezați tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la foc mic, aproximativ 10 minute (nu lăsați amestecul să fiarbă). Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă și perlele de tapioca sunt înmuiate și translucide, aproximativ 15 minute.
Se servește cald (budinca se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Așezați resturile într-un castron, apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața budincii pentru a nu se forma o piele și dați-o la frigider până la 2 zile.