Budinca De Tapioca

Budinca De Tapioca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de Tapioca. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, zahăr granulat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă Crudă "Tapioca" , Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 cană de lapte și perlele de tapioca într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați perlele să se înmoaie descoperite la temperatura camerei timp de 1 oră.
3
Adăugați restul de 2 căni de lapte, zahăr, gălbenușuri de ou, semințe de vanilie și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la foc mic, aproximativ 10 minute (nu lăsați amestecul să fiarbă). Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă și perlele de tapioca sunt înmuiate și translucide, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cald (budinca se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
6
Așezați resturile într-un castron, apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața budincii pentru a nu se forma o piele și dați-o la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista