Budinca de prune a piratului

Budinca de prune a piratului
Această rețetă servește 8. O porție conține 1213 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Prune, Parfaits De Budincă De Prune, și Budincă De Prune La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a amesteca budinca, combinați fructele confiate, nucile, stafidele, coacăzele, curmalele, curmalele/fructele uscate, coaja de lămâie și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DateDate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2
Se toarnă 1/2 cană de rom peste partea superioară a amestecului. Acoperiți și lăsați-l să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Adăugați măr, morcov, suet de vită, făină, pesmet, zahăr brun, sifon, scorțișoară, Buzdugan, cardamom și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
SeuSeu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
BuzduganBuzdugan
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se amestecă bine ingredientele.
5
Bateți împreună ouăle, sucul de fructe și 1/4 cană de rom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă peste amestecul de fructe / făină și se amestecă ușor până când toate ingredientele sunt umezite.Lingură în două forme de budincă cu unt. Acoperiți partea superioară a fiecărei budinci cu folie unsă cu unt.Acoperiți partea superioară a fiecărei forme de budincă cu un prosop de vase din pânză. Legați bine cârpa de sus folosind o buclă de sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Așezați budincile în aburi și aburiți timp de 6 ore.
8
Scoateți din aburi și depozitați într-un loc răcoros până în ziua de Crăciun sau de Anul Nou.Întoarceți budinca la abur și aburiți timp de 2 ore more.To faceți sos tare, unt combinat, zahăr pudră, extract de vanilie și 2 linguri de rom pentru a face o pastă groasă. Se răcește 1 oră.Formați sosul tare într-o două bile (una pentru fiecare budincă) și înfășurați în hârtie cerată și păstrați-o la frigider până când este gata să servească pudding.To serviți budinca, așezați bila de sos tare pe budincă și lipiți crenguța de holly prin ea pentru a o ancora în vârful budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De CitriceMiere De Citrice
9
Se toarnă 2 linguri de rom cald peste budincă și se atinge suprafața cu un chibrit aprins pentru a aprinde budinca. Duceți-l în flăcări la masă în timp ce toată lumea se înveselește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista