Budinca de porumb cu ciuperci și șuncă

Budinca de porumb cu ciuperci și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb cu ciuperci și șuncă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de țară, făină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci, și Budincă De Pâine Sărată Cu Capete De Lăutari Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt Generos an8x8x2 " vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați uniformcu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Topiți 1 lingură de unt într-o abilitate mediepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Adăugați ciuperci; gatiti,amestecand ocazional, pana se rumeneste sikillet este uscat, 5-7 minute. Condimentează după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Transferați ciupercile înun castron mic; pus deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie,radeți grosolan boabele de porumb din știuleți într-un castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Topiți restul de 2 linguri de unt cu uleiîn aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie si translucid (nu se rumeneste), 8–10minute. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați porumb ras; creșteți căldura la mediu. Gatiti, amestecandadesea, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evaporeaza, iar porumbul este galben stralucitor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Adăugați smântână; gatiti, amestecand frecvent,pana se omogenizeaza bine si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă lapte, șuncă, 3/4 cană de brânză și ciuperci rezervate. Gatiti, amestecand des, pana laaromele încep să se amestece, cu 1-2 minute mai mult.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
11
Transferați amestecul de porumb într-un castron mare.Condimentează ouăle cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați amestec tocorn; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
13
Se toarnă întava de copt pregătită; se presară cu 2 linguribrânză. Set fel de mâncare într-o tigaie; loc încuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului de copt (acest lucru va împiedica ouăle să se coaguleze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Coaceți până când budinca este doar setată în Centru (Centrul Se va jiggle foarte ușor când mâncarea este împinsă), 40-45 de minute. Folosiți o oală sau un baster de curcan pentru a îndepărta aproximativ jumătate din apă din tigaia de prăjire pentru a preveni vărsarea apei fierbinți atunci când tigaia este ridicată din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
BasterBaster
16
Scoateți tava de prăjire cu puddingdin cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Scoateți vasul de copt din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
18
Preîncălziți broilerul. Întoarceți budinca la cuptor;se fierbe până când blatul devine maro auriu în pete, 2-3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Lăsați să stea cel puțin 15 minuteși până la 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista