Budinca De Ou Portugheza

Budinca De Ou Portugheza
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și desert vegetarian? Budinca de ou portugheză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 886 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, apă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă, Budinca De Orez Portugheză, și Budinca De Orez Portugheză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul, gălbenușurile de ou și albusul de ou până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
3
Într-o cratiță mică, încălziți 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă la foc mic, amestecând ocazional, până când zahărul este topit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă într-un vas de copt de 2 litri și se întoarce pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale vasului cu caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Într-o altă cratiță mică, combinați 1 1/3 căni de zahăr, 1/2 cană de apă, băț de scorțișoară și coajă de lămâie. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți de pe foc, îndepărtați bățul de scorțișoară și coaja de lămâie. Bateți siropul, puțin câte puțin, în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SiropSirop
OuăOuă
7
Se toarnă în vas acoperit cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit o oră, până când este setat. Acoperiți vasul parțial prin gătit dacă budinca începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lasă să se răcească complet. Inversați pe un vas de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista