Budinca de orez Daneză cu migdale
Budinca de orez Daneză cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 343 calorii. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, migdale albe, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budinca de orez cu migdale și sos de cireșe, Budinca de orez șofran cu afine, migdale și fistic, și Toffee Banana ciocolata alba Budinca de orez w / migdale confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți laptele la fiert, apoi adăugați orez. Reduceți căldura la foc mic și continuați să gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Într-o cratiță mică, amestecați sherry-ul și gelatina; se amestecă la foc mic până se dizolvă gelatina. Se amestecă zahărul până se dizolvă complet, apoi se amestecă vanilia. Se amestecă în orez cu migdalele tocate. La frigider.
Turnați smântâna într-un bol și bateți până când apar vârfuri moi ușoare și pufoase. Îndoiți în budinca de orez răcită.
Serviți în boluri mici, acoperite cu zmeură înghețată.