Budinca De Menta De Ciocolata
Ciocolata menta budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 216 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți amidon de porumb, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Menta De Ciocolata, Budinca De Menta De Ciocolata, și Budincă De Mentă-Ciocolată Marmorată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 căni de lapte într-o cratiță mică și se încălzește la foc mediu-mare până aproape de fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă pliculețe de ceai, se acoperă și se lasă deoparte 10 minute.
Între timp, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mare. Se toarnă încet restul de 1 cană de lapte și vanilie, amestecând pentru a se amesteca.
Scoateți și aruncați pungile de ceai.
Se toarnă lapte cald în castron cu amestec de zahăr. Se amestecă bine și se toarnă înapoi în cratiță. Se amestecă constant la foc mediu până se îngroașă până la consistența maionezei.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Se strecoară într-un ulcior sau o cană mare de măsurare. (Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.)
Se toarnă în ramekins, cupe de cremă sau pahare și se servește cald sau se acoperă cu folie de plastic (se lasă să atingă suprafața budincii) și se dă la frigider până când este gata de servit.
Adăugați o păpușă de frișcă, dacă doriți.