Budinca De Craciun Aburita
Budinca de Crăciun aburită necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu carne tocată, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Craciun Aburita, Budinca De Craciun Aburita, și Budinca De Craciun Aburita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o matriță de budincă cu capac de 2 litri. Cerneti impreuna faina, zaharul si scortisoara; deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, untul, carnea tocată, sosul de afine și dovleacul.
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează; se toarnă în forma de budincă.
Așezați un suport în fundul unui vas mare, la foc mediu și umpleți 1/2 cu apă clocotită.
Așezați budinca pe raft. Abur pentru 2 1/2 ore.
Verificați tigaia ocazional și adăugați mai multă apă dacă este necesar. Verificați dacă există coacere introducând o scobitoare în centru. Când este ferm, așezați mucegaiul de budincă pe un suport în afara apei timp de 10 minute și desfaceți-l.
Se prepară un sos prin amestecarea împreună smântână, cremă de brânză și zahăr cofetari. Lingurați păpușile peste budinca caldă și serviți.