Budinca De Ciocolata Adanca, Neagra

Budinca De Ciocolata Adanca, Neagra
Adânc, Budinca de ciocolata neagra este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 483 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră adâncă Ora, Tort De Ciocolată Neagră Adâncă, și Tort De Ciocolată Neagră Adâncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați gălbenușurile și smântâna într-un castron mare și bateți pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați zahărul, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare, cu fundul greu și bateți pentru a combina. Bateți încet laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați tigaia la foc mediu, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc și asigurându-vă că răzuiți fundul tigaiei, până când amestecul ajunge la foc mic și se îngroașă ușor, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și bateți încet conținutul în amestecul de gălbenuș de ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Turnați amestecul de ou-cacao înapoi în cratiță și continuați să gătiți la foc mediu, amestecând continuu și răzuind fundul tigaiei, până când începe să fiarbă, aproximativ 7 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.Turnați imediat amestecul prin strecurătoarea pregătită, răzuind orice extra agățat de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele rămase în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciocolata și vanilia în castron și amestecați până când ciocolata s-a topit și budinca este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați budinca în ramekine mici sau boluri. Apăsați imediat foi de folie de plastic direct pe suprafața budincilor pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste foarte tare, cel putin 3 ore sau peste noapte.Pentru topping-ul fra fram fram fram:când este gata să servească budinca, răciți vasul unui mixer de suport și atașamentul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Așezați toate ingredientele de topping în vasul răcit și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți toate ingredientele până se formează vârfuri medii, aproximativ 5 până la 6 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Serviți imediat cu budinca.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista