Budinca De Ciocolata Adanca, Neagra
Adânc, Budinca de ciocolata neagra este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 483 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră adâncă Ora, Tort De Ciocolată Neagră Adâncă, și Tort De Ciocolată Neagră Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Așezați gălbenușurile și smântâna într-un castron mare și bateți pentru a combina; pus deoparte.
Așezați zahărul, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare, cu fundul greu și bateți pentru a combina. Bateți încet laptele până se omogenizează.
Așezați tigaia la foc mediu, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc și asigurându-vă că răzuiți fundul tigaiei, până când amestecul ajunge la foc mic și se îngroașă ușor, aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți încet conținutul în amestecul de gălbenuș de ou rezervat.
Turnați amestecul de ou-cacao înapoi în cratiță și continuați să gătiți la foc mediu, amestecând continuu și răzuind fundul tigaiei, până când începe să fiarbă, aproximativ 7 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.Turnați imediat amestecul prin strecurătoarea pregătită, răzuind orice extra agățat de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele rămase în strecurătoare.
Adăugați ciocolata și vanilia în castron și amestecați până când ciocolata s-a topit și budinca este netedă.
Transferați budinca în ramekine mici sau boluri. Apăsați imediat foi de folie de plastic direct pe suprafața budincilor pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste foarte tare, cel putin 3 ore sau peste noapte.Pentru topping-ul fra fram fram fram:când este gata să servească budinca, răciți vasul unui mixer de suport și atașamentul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Așezați toate ingredientele de topping în vasul răcit și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Bateți toate ingredientele până se formează vârfuri medii, aproximativ 5 până la 6 minute.)
Serviți imediat cu budinca.