Budinca De Ciocolata Adanca, Neagra

Budinca De Ciocolata Adanca, Neagra
Adânc, Budinca de ciocolata neagra este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 483 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră adâncă Ora, Tort De Ciocolată Neagră Adâncă, și Tort De Ciocolată Neagră Adâncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați gălbenușurile și smântâna într-un castron mare și bateți pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați zahărul, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare, cu fundul greu și bateți pentru a combina. Bateți încet laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați tigaia la foc mediu, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc și asigurându-vă că răzuiți fundul tigaiei, până când amestecul ajunge la foc mic și se îngroașă ușor, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți tigaia de pe foc și bateți încet conținutul în amestecul de gălbenuș de ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Turnați amestecul de ou-cacao înapoi în cratiță și continuați să gătiți la foc mediu, amestecând continuu și răzuind fundul tigaiei, până când începe să fiarbă, aproximativ 7 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.Turnați imediat amestecul prin strecurătoarea pregătită, răzuind orice extra agățat de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele rămase în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ciocolata și vanilia în castron și amestecați până când ciocolata s-a topit și budinca este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Transferați budinca în ramekine mici sau boluri. Apăsați imediat foi de folie de plastic direct pe suprafața budincilor pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste foarte tare, cel putin 3 ore sau peste noapte.Pentru topping-ul fra fram fram fram:când este gata să servească budinca, răciți vasul unui mixer de suport și atașamentul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Așezați toate ingredientele de topping în vasul răcit și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Bateți toate ingredientele până se formează vârfuri medii, aproximativ 5 până la 6 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Serviți imediat cu budinca.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista