Budinca de banane Graham este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 732 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, jumătate și jumătate, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budinca Graham Cu Stafide De Mere, Budinca De Smochine Graham Cracker, și Tarta cu budinca si fructe de padure cu crusta Graham Cracker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-o cratiță mare la foc mic; gatiti, batand constant, 8-10 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Puneți 5 biscuiți graham, jumătate de banane și jumătate de budincă într - un vas de copt de 13 x 9 inci. Repetați straturile, folosind ingredientele rămase. Acoperiți budinca și răciți 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Bateți frișca și 2 linguri de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se întinde peste budincă. Se răcește până este gata de servit. Pregătire: 5 min., Gatiti: 10 min., Rece: 6 ore.