Brânză la grătar cu roșii-busuioc
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă brânza la grătar cu roșii și busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 580 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este perfect pentru 4 iulie. Un amestec de pâine cu aluat, busuioc, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este bun. Brânza la grătar cu busuioc și roșii, brânza la grătar cu busuioc și roșii, busuioc, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune brânza, busuioc și roșii pe patru felii de pâine.
Se presară roșiile cu sare și piper. Acoperiți cu pâinea rămasă.
Ungeți exteriorul sandvișurilor cu unt.
Gătiți într-un aparat de panini preîncălzit sau într-un grătar electric de interior până când pâinea se rumenește și brânza este topită.
Vin recomandat: Cava, Trandafir Spumant
Cavanul și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Sandvișul cu brânză la grătar. Vinul spumant se potrivește de minune cu brânză, lipicioasă, untoasă la grătar. Un cavan alb sclipitor sau un rosé sclipitor vor avea un gust minunat. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe negre și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.