Brânză De Pui Poblano Chowder

Brânză De Pui Poblano Chowder
Brânză de pui Poblano Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 617 calorii, 34G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți sare și piper, brânză Cheddar ascuțită, chipsuri de tortilla și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pui Poblano, Supă de porumb poblano prăjită cu pui și cârnați, și Aragaz lent Poblano supă de porumb cu pui și Chorizo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina, semințele și coastele, apoi așezați ardeii tăiați lateral pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Gătiti sub broilerul preîncălzit până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Așezați ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească în timp ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o. Tăiați ardeii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
În timp ce ardeii se răcesc, topiți untul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător cu pasta și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Treceți treptat bulionul de pui în amestecul de făină și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este gros si neted, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se amestecă ardeii tăiați cubulețe, puiul tăiat cubulețe, porumbul, fasolea neagră, brânza Cheddar și brânza Jack pepper. Condimentează cu chimen, praf de usturoi, sare și piper. Aduceți la foc mic și fierbeți până când brânza s-a topit și supa este fierbinte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
BrânzăBrânză
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fasole NeagrăFasole Neagră
Pui întregPui întreg
ArdeiArdei
PiperPiper
ChimenChimen
PorumbPorumb
SareSare
SupăSupă
8
Se servește presărat cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista