Brânză de capră, roșii uscate la soare și Pizza cu ceapă caramelizată

Brânză de capră, roșii uscate la soare și Pizza cu ceapă caramelizată
Rețeta brânză de capre, roșii uscate la soare și pizza cu ceapă caramelizată ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru $1.56 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. O porție conține 623 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, topping, roșii de soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarte balsamice și ceapă roșie caramelizate cu brânză de capră, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți timp de 10 minute în cuptor, lăsați să se răcească câteva minute înainte de a tăia în felii.Pasul 5: împrăștiați peste frunzele de busuioc și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista