Brânză-Ceapă Bannocks
Cheese-ceapa Bannocks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 80 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Franceză vinete ceapa si branza ceapa rosie " Burger, Baie De Brânză De Ceapă, și Plăcintă cu ceapă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din căldură; rece.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Așezați făina, ovăzul, praful de copt, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; procesați până când ovăzul este măcinat grosier (aproximativ 10 secunde).
Adăugați unt; puls de 3 ori sau până când sunt combinate.
Adăugați ceapa și brânza; puls de 3 ori sau până la amestec.
Așezați amestecul într-un castron mediu.
Adăugați 1/4 cană de apă și înlocuitor de ou, amestecând până la umezeală.
Lăsați amestecul să stea 1 minut.
Așezați amestecul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 3 ori (aluatul va fi lipicios). Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați fiecare jumătate într-un cerc de 5 inci.
Tăiați fiecare cerc în 8 pene.
Așezați pene pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.