Brânză albastră untă întinsă cu nuci
Brânza albastră untoasă răspândită cu nuci este o vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1032 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: nuci, cremă de brânză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartele de brânză albastră cu gem de smochine și nuci, Dovleac cu nuci și brânză albastră, și Salată de varză cu brânză albastră cu mere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente și, dacă se dorește, sherry într-un castron mare; acoperiți și răciți amestecul timp de 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei să se înmoaie; sau înghețați până la 1 lună și dezghețați la frigider timp de 8 ore.
Scoateți pâinea de pâine, lăsând o coajă groasă de 1 inch; rezervați în interiorul pâinii pentru alte utilizări. Spoon brânză înmuiată răspândit în coajă.
Se servește cu mere și pere feliate sau cu felii de baghetă franceză prăjită.