Bruschetta de piure de grădină cu Ricotta Salata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Bruschetta de piure de grădină cu Ricotta Salatan. Această rețetă face 4 porții cu 500 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Bruschetta Caponata de vinete la gratar cu Salata de Ricotta, Bruschetta De Piure De Grădină, și Verdeturi ofilite cu Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați mazărea, vârfurile de sparanghel, vârfurile haricots și ceapa verde și gătiți până la un verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 3 minute. (Dacă utilizați mazăre congelată, le puteți arunca în ultimele câteva minute, pentru a dezgheța.)
Scurgeți, transferați într-un bol cu apă sărată cu gheață pentru a opri gătitul și scurgeți din nou. Pureați restul într-un robot de bucătărie cu ricotta, o picătură de ulei și sare și piper, după gust. Puneți-l deoparte până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Faceți bruschetta tăind felii subțiri de baghetă.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și coaceți într-un cuptor încins până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și frecați cu căței de usturoi decojiți cât sunt încă calzi.
Pentru a servi, lingurați piureul de grădină pe pâinea prăjită.
Garnisiți cu un bărbierit mare de ricotta salada și o picătură de ulei de măsline extravirgin, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon