Bruschetta cu roșii cherry picante
Ai nevoie de o gustare fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană ? Bruschetta cu roșii cherry picante ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă are 6 porții, cu 404 calorii , 14 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână fulgi de piper, busuioc rupt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork are 42 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Per total, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 83% . Acest scor este uimitor. Rețete similare includ roșii cherry la cuptor cu spaghete , pui en papillote cu busuioc și roșii cherry și cod cu năut, praz, varză kale baby și roșii cherry rumenite .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu. Adăugați usturoiul și sotați-l timp de 2 minute, apoi adăugați roșiile și fulgii de ardei iute. Condimentați cu sare după gust și amestecați pentru a le acoperi cu ulei. Acoperiți tigaia, măriți puțin focul și gătiți până când roșiile se rumenesc, aproximativ 10-12 minute.
Îndepărtați capacul, zdrobiți roșiile întregi cu o lingură de lemn și lăsați roșiile să se îngroașe, aproximativ 1 minut. Adăugați pătrunjelul, potriviți de condimente și luați de pe foc.
Încălziți grătarul și rumeniți pâinea pe ambele părți. Așezați pâinea pe un platou și adăugați roșiile fierbinți deasupra.
Decorați cu frunze rupte de busuioc și stropiți cu lingura rămasă de ulei de măsline extravirgin înainte de servire.