Bruschetta cu ceapă eșalotă
Reteta Bruschetta cu șobolani este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 397 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime per portie. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii Rome, ulei de măsline extra virgin, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta cu ceapă eșalotă, Ceapă Eșalotă Prăjită, și Pui cu ceapă eșalotă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați împreună roșiile Rome, usturoiul tocat, ceapa, busuiocul, sucul de lămâie, sarea, piperul și 1/3 cană de ulei de măsline.
Așezați usturoiul tăiat și 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu. Gătiți încet și amestecați 2 până la 3 minute. Aruncați usturoiul.
Prăjiți feliile de pâine și ungeți cu uleiul de măsline încălzit cu usturoi. Felii de top cu amestecul de roșii romi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.