Broșe de pui la grătar
Kabobs de pui la grătar este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 152 de calorii. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și luați ulei de canolan, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brochete de pui la grătar cu porumb la grătar, Broșe de pui la grătar și Kabobs de pui la grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați muștarul și sosul Worcestershire și apa, sosul de soia și uleiul; scoateți 1/3 cană și lăsați deoparte pentru ungere.
Tăiați puiul în 1-1/2 inci. bucăți; Adăugați în coș. Sigilați și lăsați la frigider pentru 1-1/2 până la 2 ore.
Scurgeți, aruncând marinata.
Așezați alternativ puiul și legumele pe frigărui. Se unge cu marinada rezervată. Prăjiți la foc cald timp de 10 minute. Întoarceți și ungeți. Gătiți încă 10 minute sau până când sucul de pui curge limpede.