Brownies Simple cu glazură de ciocolată

Reteta Brownies simplu cu glazura de ciocolata este gata în aproximativ 1 oră și 56 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 180. O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Funcționează bine ca un desert ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baton de copt cu ciocolată, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brownies cu ciocolată Fudge cu glazură de unt de ciocolată, Brownies Cu Portocale De Ciocolată Cu Glazură De Ciocolată Cu Ghimbir, și Brownies Din Catifea Roșie Cu Glazură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Ciocolată cu microunde și unt într-un castron mare pentru microunde, la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți zahărul și ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă făina.
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede.
Pregătiți Glazura De Ciocolată.
Se toarnă peste brownies calde; răspândit la margini.
Se presară cu nuci pecan.
Lăsați să se răcească 1 oră pe un suport de sârmă.
Încercați aceste răsuciri!
Mississippi Mud Brownies: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Presărați brownies calde cu nuci pecan prăjite și 3 căni de marshmallows în miniatură. Pregătiți glazura de ciocolată conform instrucțiunilor și turnați peste nuci pecan și marshmallows. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă.
Brownies Caramel-Pecan: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul rece 1 oră pe un suport de sârmă.
Combinați 1 cană zahăr brun închis ambalat ferm, 1/2 cană lapte, 2 linguri. unt și 1/4 linguriță. sare într-o cratiță mare; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când se îngroașă ușor.
Lăsați să stea 5 minute. Bateți în 1 1/2 căni zahăr pudră și 1/2 linguriță. extract de vanilie la viteză medie cu un mixer electric până la omogenizare.
Se toarnă peste brownies, întinzându-se pe margini; se presară cu nuci pecan prăjite. Se răcește 30 de minute. Timp practic: 25 min; Timp Total: 2 ore, 20 min.
Brownies marmorate: omiteți pecanele și glazura de ciocolată. Preîncălziți cuptorul la 32
Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor; întindeți jumătate din aluat în tigaie unsă. Bate 1 (8-oz.) pachet cremă de brânză înmuiată, 1/4 cană zahăr, 1 gălbenuș de ou și 1 linguriță. extract de vanilie la viteză medie cu un mixer electric până la omogenizare. Amestec de brânză cremă Dollop peste aluat brownie în tigaie. Dollop cu aluat brownie rămase, și se rotesc împreună folosind un cuțit paring.
Coaceți 35 până la 40 de minute. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă. Timp practic: 30 min. Timp Total: 2 ore, 5 min.