Broccolini cu ulei de plante italiene

Broccolini cu ulei de plante italiene
Rețeta Broccolini cu ulei de plante italiene este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă de hamsii, broccolini, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Friptură de flanc cu pansament cu ierburi și Broccolini carbonizați, și Cârnați italieni cu Broccolini la grătar, Kale și lămâie.

Instrucțiuni

1
Gatiti Broccolini intr-o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, aproximativ 6 minute, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, amestecați ierburile, usturoiul, pasta de hamsii, 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un blender până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până când amestecul este verde și ierburile sunt tocate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Serviți Broccolini aruncați cu ulei de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista