Broccolini cu ulei de plante italiene
Rețeta Broccolini cu ulei de plante italiene este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă de hamsii, broccolini, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Friptură de flanc cu pansament cu ierburi și Broccolini carbonizați, și Cârnați italieni cu Broccolini la grătar, Kale și lămâie.
Instrucțiuni
Gatiti Broccolini intr-o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, aproximativ 6 minute, apoi se scurge.
Între timp, amestecați ierburile, usturoiul, pasta de hamsii, 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un blender până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până când amestecul este verde și ierburile sunt tocate foarte fin.
Serviți Broccolini aruncați cu ulei de plante.