Broccoli Rabe Cu Usturoi
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Broccoli Rabe cu usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Rabe cu usturoi și piper roșu, Broccoli Rabe cu usturoi și migdale, și Broccoli Rabe & Paste De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați și aruncați capetele dure ale Rabe de broccoli și tăiați restul în bucăți de 2 inci.
Așezați broccoli într-un colizor și clătiți.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 4 până la 6 minute, până se rumenesc.
Scoateți usturoiul cu o lingură pliată și lăsați-l deoparte.
Adăugați broccoli în uleiul fierbinte.
Adăugați fulgii de ardei roșu, sare și piper și gătiți, acoperiți, la foc mediu până la mic timp de 5 până la 10 minute, întorcând ocazional cu clești, până când tulpinile sunt fragede, dar încă Al dente.
Adăugați usturoiul rezervat, verificați condimentele și serviți fierbinte.