Brioșele cu fund negru ale bunicii Gudgel

Brioșele cu fund negru de la Grandma Gudgel ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 169 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 24 de persoane. Este oferită de Allrecipes. Este o rețetă la un preț foarte rezonabil pentru fanii mâncării americane. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, apă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 476 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu fund negru , Batoane cu banane cu fund negru și Prăjitura cu rubarbă de la Grandma B.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți ușor formele de brioșe cu unt și dați-le deoparte.
Bateți împreună crema de brânză, oul, zahărul și sarea. Adăugați bucățile de ciocolată și dați deoparte.
Într-un bol separat, cerneți împreună făina, zahărul, cacaoa, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați apa, uleiul, oțetul și vanilia. Bateți până se omogenizează bine. Aluatul va fi subțire.
Umpleți formele de brioșe 1/3 cu aluatul de ciocolată. Puneți deasupra fiecare formă cu câte o lingură de amestec de cremă de brânză.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute.