Brioșele de păstârnac sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, Buzdugan măcinat, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Păstârnac, Brioșe Cu Rozmarin De Păstârnac, și Păstârnac Vegan și brioșe cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele; pus deoparte. Într-un castron separat, amestecați împreună zaharurile și ouăle, apoi amestecați în zară și unt brun. Răzuiți amestecul umed în amestec uscat, aruncați în păstârnac și afine rase și pliați ușor până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Căpșuni La Picior
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Împărțiți aluatul uniform între 10 căni căptușite cu hârtie într-o tigaie cu brioșe de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Coaceți 20-25 de minute, întorcându-vă o dată, până când o frigăruie introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată. Se lasă să se răcească scurt înainte de a mânca. Păstrați brioșele rămase într-un recipient etanș la frigider timp de până la 3 zile, reîncălzindu-se în cuptor sau cuptor cu microunde.