Brioșe de porumb cu Bacon și Cheddar

Brioșe de porumb cu Bacon și Cheddar
Brioșele de porumb cu Bacon și Cheddar necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 731 calorii, 23g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Bacon Cheddar Brioșe De Porumb, Brioșe de porumb cu Bacon și Cheddar, și Bacon Cheddar Jalapeno Brioșe De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 12 până la 14 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Încălziți o tigaie de brioșă de 12 cani în cuptor 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
4
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă Zara și oul; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă untul topit, brânza și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
6
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în tigaie brioșă fierbinte, de umplere aproape complet plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
7
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigaie într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Notă: Am testat cu crin alb făină de porumb alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb AlbăFăină De Porumb Albă
10
Amestecă.
11
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
12
Glisoare pentru brioșe cu ouă amestecate: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
13
Bateți împreună 8 ouă mari, 1 lingură. apă și 1/2 linguriță. Condimente Creole într-un castron mediu. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
14
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, fără a amesteca, 2 până la 3 minute sau până când ouăle încep să se așeze pe fund. Trageți ușor marginile gătite departe de părțile laterale ale tigaiei pentru a forma bucăți mari. Gatiti, amestecand ocazional, 4 pana la 5 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate si umede. (Nu exagera.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Tăiați brioșele în jumătate și lingurați ouăle peste jumătățile de jos. Acoperiți cu jumătăți superioare de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
16
Brioșe de porumb cu șuncă și Elvețiană: înlocuiți brânza elvețiană cu brânză Cheddar și 1 cană de șuncă gătită cubulețe cu slănină. Reduceți untul în aluat la 3 linguri. Șuncă brună în 1 lingură rămasă. unt topit într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute. Procedați conform instrucțiunilor, amestecând în 2 linguri. Muștar Dijon cu zară și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Muștar DijonMuștar Dijon
Brioșe De PorumbBrioșe De Porumb
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Lapte BătutLapte Bătut
șuncășuncă
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
17
Sud-vestul Chile-brioșe de porumb cu brânză: omiteți slănina. Înlocuiți brânza pepper Jack cu brânza Cheddar. Procedați conform instrucțiunilor, amestecând în 1 (5-oz.) poate tocat ardei iute verde, scurs, cu brânză și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde CubuleteArdei Iute Verde Cubulete
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
BrânzăBrânză
Brioșe De PorumbBrioșe De Porumb
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista