Brioșe de porumb cu Bacon și Cheddar
Brioșele de porumb cu Bacon și Cheddar necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 731 calorii, 23g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Bacon Cheddar Brioșe De Porumb, Brioșe de porumb cu Bacon și Cheddar, și Bacon Cheddar Jalapeno Brioșe De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 12 până la 14 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Încălziți o tigaie de brioșă de 12 cani în cuptor 5 minute.
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă Zara și oul; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă untul topit, brânza și slănina.
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în tigaie brioșă fierbinte, de umplere aproape complet plin.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute.
Notă: Am testat cu crin alb făină de porumb alb
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
Glisoare pentru brioșe cu ouă amestecate: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Bateți împreună 8 ouă mari, 1 lingură. apă și 1/2 linguriță. Condimente Creole într-un castron mediu. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, fără a amesteca, 2 până la 3 minute sau până când ouăle încep să se așeze pe fund. Trageți ușor marginile gătite departe de părțile laterale ale tigaiei pentru a forma bucăți mari. Gatiti, amestecand ocazional, 4 pana la 5 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate si umede. (Nu exagera.)
Tăiați brioșele în jumătate și lingurați ouăle peste jumătățile de jos. Acoperiți cu jumătăți superioare de brioșe.
Brioșe de porumb cu șuncă și Elvețiană: înlocuiți brânza elvețiană cu brânză Cheddar și 1 cană de șuncă gătită cubulețe cu slănină. Reduceți untul în aluat la 3 linguri. Șuncă brună în 1 lingură rămasă. unt topit într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute. Procedați conform instrucțiunilor, amestecând în 2 linguri. Muștar Dijon cu zară și ou.
Sud-vestul Chile-brioșe de porumb cu brânză: omiteți slănina. Înlocuiți brânza pepper Jack cu brânza Cheddar. Procedați conform instrucțiunilor, amestecând în 1 (5-oz.) poate tocat ardei iute verde, scurs, cu brânză și unt.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5