Brioșe De Dovleac Lipicioase

Brioșe De Dovleac Lipicioase
Brioșele de dovleac Sticky-Bun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,5 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sirop de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Brioșe De Dovleac Lipicioase, Brioșe Lipicioase Cu Dovleac, și Brioșe Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună untul topit și următoarele 2 ingrediente. Lingură 1 linguriță rotunjită amestec de unt în fiecare cană de 2 tigăi de briose ușor unse cu 12 căni și acoperiți fiecare cu 1 lingură rotunjită de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
4
Amestecați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare și faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți împreună dovleacul, următoarele 2 ingrediente și 2/3 cană de apă; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până la umezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți aluatul în tigăi de briose pregătite, umplând trei sferturi pline.
7
Așezați o tigaie de jeleu căptușită cu folie de aluminiu pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde orice revărsare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 pe raftul cuptorului din mijloc timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Inversați tigaia imediat pentru a îndepărta brioșele și aranjați brioșele pe un suport de sârmă. Puneți orice topping rămas în căni de brioșe peste brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați să se răcească 5 minute.
10
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
11
Pâine Pecan-dovleac: omiteți untul, zahărul brun și siropul de porumb. Înlocuiți 1 1/2 căni de nuci pecan tocate pentru 2 căni de jumătăți și bucăți de nuci pecan; pâine prăjită conform instrucțiunilor din Pas omiteți pasul pregătiți aluatul conform instrucțiunilor din Pasul 3; amestecați nucile pecan. Puneți aluatul în 2 pâine unsă și făinată de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
DovleacDovleac
UntUnt
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Scoateți din tigăi în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră). Mărci: 2 pâini. Timp practic: 20 min.; Timp Total 2 ore, 40 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista