Brioșe De Dovleac

Brioșe De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de dovleac. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bicarbonat de sodiu, lapte de unt cu conținut scăzut de grăsimi, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați brioșe de dovleac fără ouă , cum se fac brioșe de dovleac, Brioșe de dovleac de ciocolată cu glazură condimentată cu dovleac, și Brioșe De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie cu brioșă de 12 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina universală și integrală de grâu, bicarbonat de sodiu, sare, scorțișoară, ghimbir, cuișoare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
GrâuGrâu
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron mare, bateți zahărul, melasa, uleiul și 1 ou până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați celălalt ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Bateți dovleacul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Bateți amestecul de făină în 2 loturi, alternând cu laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Bateți doar până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru briose și se presară cu semințele de dovleac. Atingeți tigaia de pe tejghea de câteva ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
10
Coaceți timp de 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul 1 din brioșe iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul brioșelor pentru a le slăbi și a le desface. Se răcește complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista