Brioșe cu pere și ghimbir

Brioșe cu pere și ghimbir
Brioșele cu pere și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, scorțișoară măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brioșe cu pere și ghimbir, Briose Cu Pere De Ghimbir, și Brioșe cu pere și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
În castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția perelor. Îndoiți în pere. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Serviți cald, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista