Brioșe cu pere și ghimbir
Brioșele cu pere și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, scorțișoară măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brioșe cu pere și ghimbir, Briose Cu Pere De Ghimbir, și Brioșe cu pere și ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
În castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția perelor. Îndoiți în pere. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în grătar.
Serviți cald, dacă doriți.