Brioșe Cu Ouă

Brioșe Cu Ouă
Brioșele cu ouă sunt o fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de făină, ulei de canolan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, combinați oul, eggnogul și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți stafidele și nucile pecan. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista