Brioșe cu ciocolată cu dovleac Barb

Brioșe cu ciocolată cu dovleac Barb
Nevoie de un masa de dimineață fără lactate? Brioșele cu ciocolată cu dovleac Barb ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bicarbonat de sodiu, piure de dovleac, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac, Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Cele Mai Bune Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, bateți împreună dovleacul, ouăle și apa. Se amestecă amestecul de dovleac în amestecul de făină; bate până se amestecă bine. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista