Brioșe Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu ciocolată. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 19 cenți pe porție. 803 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, chipsuri de ciocolată semi-dulci, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella, și Ciocolata-Ciocolata Chip Cherry Briose #BrunchWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți fundul numai a 12 căni de brioșă sau linia cu căni de copt.
Într-un castron mediu, combinați făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt, chipsurile de ciocolată și sarea; se amestecă bine. Într-un castron mic, combinați laptele, uleiul și oul; amestecați bine.
Adăugați ingrediente uscate dintr-o dată; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite (aluatul va fi plin.)
Umpleți cupele 2/3 pline.
Presărați blaturi de brioșe înainte de coacere cu o combinație de 3 linguri de zahăr și 2 linguri de zahăr brun.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 1 minut înainte de a scoate din tigaie.