Brioșele cu banane din grâu integral sunt un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, chipsuri de banane, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Post Shredded grâu banane-stafide briose de grâu, Briose De Grâu Cu Banane, și Brioșe De Ovăz Bananan Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°; aburiți o formă standard de brioșă de 12 căni cu spray de gătit sau tapetați cu căptușeli de hârtie sau folie. Într-un castron mare, combinați ambele tipuri de făină cu praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Gătit
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Într-un castron separat, amestecați bananele cu ouă, zahăr, lapte, unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți până se omogenizează. Îndoiți amestecul de banane în amestecul de făină doar până când se combină și se formează aluat; nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Puneți aluatul în cupe de briose; așezați un cip de banană deasupra fiecăruia, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe suport pentru a se răci complet.