Linzer Briose este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, făină, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Briose Linzer, și Briose Linzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de cupe de brioșă de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Măcinați migdalele cu zahăr și coajă într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Bateți împreună făina, amestecul de migdale, praful de copt, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună laptele, untul, oul și extractul de migdale într-un castron mic, apoi amestecați în ingrediente uscate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Unt
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Puneți un aluat de 1/4 cană în fiecare ceașcă de brioșă. Completați fiecare cu 1 gem de linguriță rotunjită. Împărțiți aluatul rămas între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
6
Coaceți până când sunt aurii și brioșele se îndepărtează de marginile cupelor, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 5 până la 10 minute, apoi se întoarce pe raft. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.