Briose Cu Lămâie De Zmeură

Briose Cu Lămâie De Zmeură
Zmeura de lamaie Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 102 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Lămâie-Zmeură, Brioșe Cu Zmeură De Lămâie, și Brioșe cu lămâie-zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un cositor de brioșă de 12 căni sau aliniați-l cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, uleiul, sucul de lămâie, albușurile de ou și, dacă utilizați, extractul de lămâie. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, 3/4 cană de zahăr, praful de copt, sarea și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până se amestecă. Amestecați ușor zmeura înghețată. Puneți aluatul uniform în cupele de brioșă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Presărați zahărul rămas peste blaturi pentru decorare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea superioară se întoarce când este ușor atinsă. Răciți brioșele în staniu pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista