Briose cu dovleac cu nuci
Briose cu dovleac cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 42 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 242 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Brioșele cu rubarbă cu nucă, brioșele cu afine și nucile cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, dovleacul, uleiul și apa.
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Se amestecă în amestecul de dovleac; amesteca bine. Îndoiți nucile. Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Nu coace excesiv. Se răcește pe grătar.