Briose Cu Brânză De Capră Scallion
Brioșele cu brânză de capră Scallion sunt un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 200 de calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, piper, făină de migdale albite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Shortcakes de roșii Scallion cu brânză de capră bătută, Shortcakes de roșii Scallion cu brânză de capră bătută, și Somon afumat și Scallion se amestecă cu pâine prăjită integrală cu unt de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 10 cupe de brioșă cu căptușeli de hârtie.
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, sarea, bicarbonatul de sodiu și piperul negru. Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline și ouăle. Amestecați ingredientele umede în amestecul de făină de migdale cu un mixer portabil până se combină bine, apoi amestecați scallions.
Scoateți 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de brioșă pregătită, apoi apăsați 1 lingură de brânză de capră în fiecare brioșă.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când o scobitoare introdusă la 1/2 inch de marginea brioșei (pentru a evita Centrul brânzei de capră) iese cu doar câteva firimituri umede atașate.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi serviți.
Retipărit cu permisiunea Cupcakes fără Gluten: 50 de rețete irezistibile făcute cu făină de migdale și nucă de cocos. Copyright 2011 de Elana Amsterdam, Celestial Arts, o amprentă a Ten Speed Press, O divizie a Crown Publishing Group, Berkeley, CA. Sursă Foto: Annabelle Breakey.ELANA AMSTERDAM este popularul blogger alimentar al Cămării Elanei, unde a scris despre gătitul fără gluten din 2006 și este, de asemenea, autorul cărții de bucate cu făină de migdale fără Gluten. Când ea și fiul ei au fost diagnosticați cu boală celiacă, a fost inspirată să dezvolte rețete fără gluten de care toată lumea se poate bucura. Scrierile ei au apărut în publicații precum the Denver Post, Shape Magazine, the Boulder Daily Camera, Delicious Living, Delight Magazine și Elephant. Elana locuiește cu familia ei în Boulder, Colorado și este disponibilă pentru interviuri. Vizita www.elanaspantry.com .