Brie cu Topping de pere
Brie cu Topping de pere ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 123 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână pere, brânză Brie rotundă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brie cu Topping de caise, Caserola de Crab și Brie cu Topping de firimituri de ciuperci sălbatice, și Brie la cuptor cu Topping de miere de smochine prăjite.
Instrucțiuni
Așezați brânza într-un vas de servire fără grăsime, rezistent la cuptor. Se acoperă cu felii de pere.
Se presară cu zahăr brun și nuci pecan. Dot cu unt.
Coaceți la 400 de euro timp de 5-10 minute sau până când brânza este înmuiată.