Brie cu Topping de pere

Brie cu Topping de pere
Brie cu Topping de pere ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 123 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână pere, brânză Brie rotundă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brie cu Topping de caise, Caserola de Crab și Brie cu Topping de firimituri de ciuperci sălbatice, și Brie la cuptor cu Topping de miere de smochine prăjite.

Instrucțiuni

1
Așezați brânza într-un vas de servire fără grăsime, rezistent la cuptor. Se acoperă cu felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se presară cu zahăr brun și nuci pecan. Dot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Coaceți la 400 de euro timp de 5-10 minute sau până când brânza este înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista