Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine
Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Panini Brie cu căpșuni cu ceapă caramelizată, Brie la cuptor cu ceapă caramelizată și jeleu de ardei, și Merișor Fistic La Cuptor Brie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 10minute, amestecand frecvent. Se amestecă afine, zahăr brun și oțet. Gătițiaproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat și caramelizat.
Periați ușor placa rezistentă la cuptor cu ulei.
Așezați brânza în centrul farfuriei.
Coacemacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Lingura ceapa topping peste brânză.