Bratwurst, supă de cartofi și varză
Bratwurst, supa de cartofi și varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, cartofi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Cartofi Bratwurst, Bratwurst și varză roșie, și Varza Bratwurst Se Topește.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, călește cârnații timp de 10 minute, sau până se rumenesc și se sfărâmă.
Scurgeți bine și aruncați grăsimea.
Într-o oală mare la foc mare, combinați cârnații rumeniți, cartofii, ceapa și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 de minute.
Adăugați varza, reveniți la fierbere, reduceți focul și fierbeți încă 20 de minute.
Adăugați 2 1/2 căni de lapte și încălziți încet până la fierbere. (Notă: nu încercați să faceți acest lucru prea repede, altfel laptele va arde pe fundul oalei.)
Într-un castron mic separat, amestecați făina cu laptele rămas și adăugați în oală încet, amestecând constant, astfel încât făina să nu se aglomereze. (Notă: Asigurați-vă că scoateți toate bucățile, deoarece acestea nu vor găti singure.)
Când amestecul din oală se îngroașă, adăugați brânza și amestecați și porniți până când brânza s-a topit.