Bratwurst la grătar cu bere, muștar și varză murată

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Bratwurst la grătar cu bere, muștar și varză murată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 758 calorii, 36g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 331 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere, cârnați bratwurst, muștar de cereale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bratwurst fiert la bere cu ceapă și varză murată, Bratwurst fiert la bere cu ceapă și varză murată roșie, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Combinați berea, muștarul și varza murată într-o tigaie pătrată de aluminiu de unică folosință de 10 inci. Alternativ, construiți o tavă dintr-un strat dublu de folie de aluminiu rezistentă, de 10 inci pătrați, cu laturile de aproximativ 2 inci înălțime. Se amestecă până când muștarul este rupt și amestecul este omogen.
Adăugați crenguțe de cimbru. Cuibărește cârnații în varză murată.
Așezați tava pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până la fierbere, aproximativ 4 minute. Glisați spre partea mai rece a grătarului. Acoperiți grătarul cu orificii de aerisire peste cârnați. Gatiti cu toate orificiile de aerisire deschise pana cand carnatii Inregistreaza 140 de la 145 la 145 de la un termometru de citire instant, aproximativ 20 de minute, rotind o data la mijloc.
Scoateți capacul. Folosind clești, scoateți cârnații din varză murată și așezați direct pe grătarele de gătit peste partea fierbinte a grătarului. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste bine si crocant, aproximativ 3 minute in total. Întoarce-te la varză murată. Prăjiți chifle peste partea fierbinte a grătarului, dacă doriți.
Serviți cârnați cu chifle, muștar și varză murată