Brassica la grătar a lui Daniel Patterson cu vinetă verde păpădie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Brassica la grătar a lui Daniel Patterson cu vinaigretă verde păpădie. Această rețetă vegană servește 2 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 545 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de șampanie, verdeață de păpădie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supa de vinete prăjită a lui Daniel Patterson, Salată de păpădie cu vinetă caldă de alune, și Friptura la grătar a lui Jack Daniel.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună verdeața de păpădie, șalota, oțetul de șampanie, sucul de 1 lămâie, caperberry, uleiul de măsline, un vârf de sare și un vârf de fulgi de ardei roșu. Reglați pentru condimente și consistență (ar trebui să arate ca un pesto gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Păpădie Verde
Fripturi De Carne Din New York
Sezonul Goya
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți un grătar sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare, adăugați un strop de ulei de măsline, apoi adăugați toată Brassica cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Întindeți legumele și nu le mișcați până nu încep să se coloreze, cel puțin 1 minut. Lăsați-le să se rumenească pe toate părțile, încă câteva minute, până când sunt fierte bine (un cuțit ar trebui să treacă ușor prin ele), 7 până la 8 minute în total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Într-un castron mic, amestecați bulgurul împreună cu o parte din pansamentul de păpădie. Puneți bulgurul pe farfurii și acoperiți cu mai mult pansament. Strângeți a doua lămâie peste Brassica fierbinte și apoi lingurați legumele deasupra bulgurului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bulgur
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Stropiți cu mai mult pansament, presărați migdalele și serviți imediat.