Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii
Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 225 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți anghinare pentru copii, fasole cannellini, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Fasole Fava, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Salată de alac cu fasole albă și anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați tulpinile de anghinare de 1/4 inch; curățați tulpinile.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din fiecare anghinare, lăsând inima și fundul fragede. Tăiați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare.
Așezați anghinare într-un cuptor olandez umplut două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Tăiați pe jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; saut 4 minute sau până când ceapa este aurie.
Adăugați 2/3 cană de apă și următoarele 3 ingrediente (prin fasole); gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Așezați amestecul de fasole într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Păstrați cald.
Combinați vinul, usturoiul feliat și șalota într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Adăugați bulion; se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 2 jumătăți de anghinare.
Stropiți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de bulion deasupra fiecărei porții; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de pătrunjel și aproximativ 1/4 linguriță de cimbru.