Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii

Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii
Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 225 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți anghinare pentru copii, fasole cannellini, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Fasole Fava, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Salată de alac cu fasole albă și anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați tulpinile de anghinare de 1/4 inch; curățați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din fiecare anghinare, lăsând inima și fundul fragede. Tăiați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Așezați anghinare într-un cuptor olandez umplut două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Se scurge și se răcește.
6
Tăiați pe jumătate pe lungime.
7
Așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoi; saut 4 minute sau până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați 2/3 cană de apă și următoarele 3 ingrediente (prin fasole); gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
12
Așezați amestecul de fasole într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Combinați vinul, usturoiul feliat și șalota într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Adăugați bulion; se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
15
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 2 jumătăți de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Stropiți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de bulion deasupra fiecărei porții; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de pătrunjel și aproximativ 1/4 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista