Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 225 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți anghinare pentru copii, fasole cannellini, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Fasole Fava, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Salată de alac cu fasole albă și anghinare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați tulpinile de anghinare de 1/4 inch; curățați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
3
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din fiecare anghinare, lăsând inima și fundul fragede. Tăiați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
4
Așezați anghinare într-un cuptor olandez umplut două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Se scurge și se răcește.
6
Tăiați pe jumătate pe lungime.
7
Așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați usturoi; saut 4 minute sau până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
11
Adăugați 2/3 cană de apă și următoarele 3 ingrediente (prin fasole); gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
12
Așezați amestecul de fasole într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Combinați vinul, usturoiul feliat și șalota într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Adăugați bulion; se fierbe până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
15
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 2 jumătăți de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Stropiți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de bulion deasupra fiecărei porții; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de pătrunjel și aproximativ 1/4 linguriță de cimbru.