Nevoie de un fel principal fără lactate? Bourguignon de vită ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, ceapa și vinul într-un bol mare sau recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați carnea de vită; acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. (Acesta este un pas foarte important: face o diferență uriașă de aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1
Scoateți carnea de vită din marinată. Se strecoară legumele și frunzele de dafin din marinată și se aruncă. Rezervați 2 căni de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Înveliți o tigaie mare, largă sau cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați carnea de vită cu sare și aruncați cu făina; nu făinați carnea de vită până nu sunteți gata să o rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați carnea de vită acoperită cu făină în tigaia fierbinte, dar asigurați-vă că nu aglomerați tigaia; va trebui să lucrați în patru loturi. Se rumenesc bine carnea pe toate părțile, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
După primele două loturi, deglazați oala cu 1/2 cană din marinada rezervată, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți lichidul într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați mai mult ulei de măsline în tigaie pentru a acoperi și găti celelalte două loturi de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați carnea pe foaia de copt. Degajează tigaia cu 1/2 cană de marinată, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați slănina și gătiți până devine maro și crocantă, aproximativ 5 minute. Aruncați ciupercile, morcovii, țelina, usturoiul și ceapa și condimentați cu sare. Gatiti pana cand amestecul incepe sa se inmoaie si devine foarte aromat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Adăugați pasta de roșii și gătiți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
13
Adăugați restul de 1 cană marinată și degresați tigaia, amestecând orice bucăți rumenite, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați carnea de vită. Se amestecă pentru a combina și a găti până când vinul s-a redus la jumătate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
Adăugați suficient din stocul de vită pentru a acoperi doar suprafața cărnii de vită. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Acoperiți tigaia, aduceți lichidul la fierbere și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Carne De Vită
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Gatiti carnea de vita timp de 2 ore. În ultima oră de timp de gătit, adăugați cartofii. Acoperiți tigaia cu capacul și puneți tocanul înapoi în cuptor pentru a găti o oră suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Scoateți vasul din cuptor și îndepărtați orice exces de grăsime de pe suprafața tocăniței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Garnisiți cu arpagicul și serviți cu pâine crustă pentru a adăuga tot sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)