Nevoie de un fel principal fără lactate? Bourguignon de vită ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, ceapa și vinul într-un bol mare sau recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de vită; acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. (Acesta este un pas foarte important: face o diferență uriașă de aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1
Scoateți carnea de vită din marinată. Se strecoară legumele și frunzele de dafin din marinată și se aruncă. Rezervați 2 căni de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Înveliți o tigaie mare, largă sau cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați carnea de vită cu sare și aruncați cu făina; nu făinați carnea de vită până nu sunteți gata să o rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați carnea de vită acoperită cu făină în tigaia fierbinte, dar asigurați-vă că nu aglomerați tigaia; va trebui să lucrați în patru loturi. Se rumenesc bine carnea pe toate părțile, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din tigaie pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
După primele două loturi, deglazați oala cu 1/2 cană din marinada rezervată, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți lichidul într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați mai mult ulei de măsline în tigaie pentru a acoperi și găti celelalte două loturi de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați carnea pe foaia de copt. Degajează tigaia cu 1/2 cană de marinată, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați slănina și gătiți până devine maro și crocantă, aproximativ 5 minute. Aruncați ciupercile, morcovii, țelina, usturoiul și ceapa și condimentați cu sare. Gatiti pana cand amestecul incepe sa se inmoaie si devine foarte aromat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(fie Fie Obișnuit)
12
Adăugați pasta de roșii și gătiți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
13
Adăugați restul de 1 cană marinată și degresați tigaia, amestecând orice bucăți rumenite, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați carnea de vită. Se amestecă pentru a combina și a găti până când vinul s-a redus la jumătate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
Adăugați suficient din stocul de vită pentru a acoperi doar suprafața cărnii de vită. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Acoperiți tigaia, aduceți lichidul la fierbere și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
16
Gatiti carnea de vita timp de 2 ore. În ultima oră de timp de gătit, adăugați cartofii. Acoperiți tigaia cu capacul și puneți tocanul înapoi în cuptor pentru a găti o oră suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
17
Scoateți vasul din cuptor și îndepărtați orice exces de grăsime de pe suprafața tocăniței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Grăsime De Porc înapoi
18
Garnisiți cu arpagicul și serviți cu pâine crustă pentru a adăuga tot sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)