Bourbon BBQ pui cu șaisprezece condimente freca

Bourbon BBQ pui cu șaisprezece condimente freca
Nevoie de un fel principal fără lactate? Bourbon BBQ pui cu șaisprezece condimente freca ar putea fi o reteta excelenta pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 1115 calorii, 57G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 7.56 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de semințe de fenicul măcinat, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Șaisprezece Condimente De Pui Afumat, și Bourbon Spice Gratar Aripi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateti toate ingredientele freca condimente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de bourbon și se gătește până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se adaugă ketchup-ul și apa, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se răcește aproximativ 5 minute, apoi se transferă amestecul într-un robot de bucătărie și se piurează până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă într-un castron, se adaugă restul de 2 linguri de bourbon și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Sosul se va păstra timp de 1 săptămână în frigider depozitat într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Ungeți puiul cu 1/4 cană de ulei și condimentați pe ambele părți cu freca de condimente. Condimentează cu sare și piper, după gust. Grătați puiul încet, cu capacul închis, până se rumenesc pe ambele părți și grăsimea s-a redat. Începeți să periați puiul din belșug cu sosul bbq în ultimele 10 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aranjați pe un platou de servire și serviți.

Ingrediente

1parmezan ras10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de roșii hunt's® - fără sare adăugatăsos de roșii hunt's® - fără sare adăugată3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de roșii hunt's® - fără sare adăugatăsos de roșii hunt's® - fără sare adăugată3oase, piele pe sânioase, piele pe sâni1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbourbon, plus 2 linguribourbon, plus 2 linguri3Crustă: firimituri de biscuiți graham6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Oreos dublu umplutchile de arbolchile de arbol3Crustă: firimituri de biscuiți grahampasilla chili powderpasilla chili powder1conserve Chipotle chile în adobo, tocatconserve Chipotle chile în adobo, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți graham(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1parmezan rasheaping lingura Dijon muștarheaping lingura Dijon muștar1parmezan rassemințe de fenicul măcinatsemințe de fenicul măcinat3oase, piele pe picioareoase, piele pe picioare3cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună3Crustă: firimituri de biscuiți grahamscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1parmezan rascuișoare măcinatecuișoare măcinate3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoriandru măcinatcoriandru măcinat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamchimen măcinatchimen măcinat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir măcinatghimbir măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahampiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1parmezan ras4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu1(vinete)Ceapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier2Crustă: firimituri de biscuiți grahamumărumăr1parmezan raslichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1parmezan ras1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii3oase, piele pe coapseoase, piele pe coapse791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1parmezan rasSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista