Bon Voyage Coapte Alaska

Bon Voyage Coapte Alaska
Bon Voyage coapte Alaska ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și așezați hârtie pergament pe fundul unei tigaie de copt cu dimensiunea jeleului (17 1/2 pe 11 1/2 inci pe 1 inch adâncime). Cu un bătător electric, bateți împreună gălbenușurile de ou, doar 1/4 cană de zahăr (rezervând restul) și vanilia până când amestecul devine galben pal și se îngroașă. Cerneti faina de tort peste amestecul de galbenus de ou si dati deoparte scurt. Spălați și uscați bătătoarele. Într-un bol metalic separat, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru împreună și bateți treptat în echilibrul zahărului până se formează vârfuri rigide. La gălbenușul de ou/bolul de făină, pliați în 1/3 din albușurile bătute până când abia se combină. Repetați de încă 2 ori cu fiecare din restul de 1/3 din albusurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răspândit în jeleu rola tigaie și se coace în cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când suprafața este maro auriu și izvoare înapoi atunci când atins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
În timp ce tortul se răcește, ar fi o idee bună să faceți loc în congelator pentru tortul cu foi și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
6
Când tortul este complet rece, îndepărtați suprafața rumenită a tortului. (Puteți face acest lucru pur și simplu slăbindu-l și rostogolindu-l.) Apăsați ferm o foaie de copt plată fără margini (care are aceeași dimensiune sau mai mare decât forma de copt) pe marginile superioare ale formei de copt și inversați tortul astfel încât să fie transferat pe foaia plată și îndepărtați hârtia pergament. Apoi tăiați tortul pe jumătate pe lungime și pe jumătate transversal. Două dintre aceste sferturi vor fi dedicate în partea de sus și de jos a Alaska coapte, respectiv. Folosind o spatulă subțire largă, glisați unul dintre aceste sferturi pe un platou sigur pentru cuptor plat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Slăbiți cutia din jumătatea galonului de înghețată și așezați întreaga cărămidă pe tortul de pe platou. Apoi glisați celălalt sfert pe partea superioară a cărămizii de înghețată și puneți întregul platou în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
8
Restul de 2 bucăți de tort se vor potrivi peste părțile laterale și capetele cărămizii de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
9
Tăiați tortul pentru a se potrivi dimensiunilor laturilor și capetelor utilizând cea mai eficientă poziționare, ceea ce va duce la cel mai mic număr de tăieturi. Veți avea nevoie de 2 dreptunghiuri care măsoară aproximativ 8 inci pe 3 inci și 2 dreptunghiuri care măsoară aproximativ 8 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic dacă nu le utilizați imediat, pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
O parte din toppingul de bezea va fi folosit pentru a fixa aceste dreptunghiuri pe părțile laterale ale înghețatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
11
Pentru a face toppingul de bezea, faceți o suspensie cu 2/3 cană de apă amestecată treptat într-o cratiță mică la care ați adăugat amidon de porumb și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Pe măsură ce se îngroașă și devine translucid, acoperiți-l și scoateți-l de pe foc. Într-un castron mare de metal sau de sticlă curat, cu bătăi scrupulos curate, bateți albușurile de ou (trebuie să fie la temperatura camerei) până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați vanilie și cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Foarte treptat bate în zahăr pe mare până când se formează vârfuri lucioase și rigide, dar nu-i permiteți să se usuce. Reduceți viteza bătătorului la scăzut și adăugați treptat suspensia de amidon de porumb. Când totul a fost adăugat crește viteza la mediu timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Acest lucru poate fi refrigerat cu folie de plastic deasupra pentru o perioadă scurtă de timp înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Imediat înainte de a servi
15
Alaska coaptă, asigurați-vă că suportul cuptorului dvs. este în măsură să ofere suficient spațiu pentru bezea și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți tortul de foi și înghețata din congelator. Folosind o parte din bezea ca "lipici" poziționați bucățile de tort pre-tăiate pentru a se potrivi cu părțile laterale și capetele cărămizii de înghețată. Apoi întindeți restul de bezea într-un strat gros pe întregul ansamblu, învârtindu-l decorativ cu spatele unei linguri și asigurându-vă că acoperiți marginea inferioară a tortului pe toate părțile, astfel încât bezea să atingă baza tigaiei. Glisați Alaska în cuptor și coaceți până când bezea se rumeneste, 5 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Serviți imediat cu acompaniamente de sos de ciocolată, sos de zmeură și sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista